Apparatuur voor hennepplantage gevonden in pand Enkhuizen

ENKHUIZEN – De politie is bij het onderzoek naar de brand die afgelopen zaterdagnacht woedde in een pand aan de Westerstraat in Enkhuizen gestuit op een ruimte waar materiaal lag opgeslagen waarmee een hennepplantage kon worden ingericht.

Politiewoordvoerder Erwin Sintenie laat aan WF Nieuws weten dat er geen sprake is dat er op de locatie een werkende of beginnende hennepplantage is aangetroffen enkel het materiaal om een hennepplantage te starten. Er waren volgens de woordvoerder ook geen planten aanwezig.

De gevonden spullen hebben ook niets met de brand te maken, de spullen lagen op de begane grond en de brand woedde op de bovenste verdieping.

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.