Brand in bestelbus Medemblik bij toeval ontdekt door voorbijgangers

MEDEMBLIK – De eigenaar van een busje die geparkeerd stond in de Nieuwstraat in Medemblik wacht een nare verrassing als hij naar zijn busje gaat vandaag. Uitgaande jeugd die op weg waren naar huis hebben vannacht omstreeks 00.45 een beginnende brand in het busje ontdekt en deze samen met een medewerker van een naastgelegen restaurant weten te blussen.

Verslaggever Ramon Vegelien die ter plaatse was weet te vertellen dat de brand woedde in het dashboard werd ontdekt toen ze langs de bus liepen waarna er een raam van de bus werd ingeslagen om in de bus te kunnen komen en de brand te kunnen blussen. De brandweer van Medemblik heeft na de brand nog een controle uitgevoerd en de resterende rook uit de bus verwijderd.

Omdat het hier om een Poolse bus gaat is het de politie niet gelukt om de eigenaar op te sporen die dus bij aankomst een nare verrassing staat te wachten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.