Handvatten voor een betere gezondheid? Ondernemers lanceren Supplementen.nl!

Ondernemers Ray Sabee en David van Gaalen zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het opzetten van hun website www.supplementen.nl, maar nu is het eindelijk zover. Hun informatieve website staat online en kan door iedereen bezocht worden! Wat houdt hun website in en waarom is deze opgericht?

Eerlijke informatie over voeding en supplementen

Tegenwoordig streven veel mensen een gezonde levensstijl na. Iedere dag sporten, voldoende water drinken, niet roken… Enkele van de vele voorbeelden hoe mensen hun gezondheid proberen te verbeteren. Prima, natuurlijk!

Ook gezonde voeding en de juiste supplementen leveren een belangrijke bijdrage aan een vitaler en gezonder leven. Maar welke voeding en welke supplementen passen het beste bij jouw persoonlijke situatie? Voor velen is die vraag lastig om te beantwoorden.

Ray en David willen daar door middel van hun website verandering in brengen. De gratis artikelen op hun website worden samengesteld aan de hand van gesprekken met specialisten (zoals voedingsdeskundigen) en wetenschappelijk onderzoek. Op die manier kan er eerlijke én transparante informatie verschaft worden aan de bezoekers van hun website.

“Wij willen de hedendaagse consument handvatten bieden als het aankomt op het verbeteren van zijn of haar gezondheid met behulp van voeding en supplementen”, aldus Ray. “Dit vormt de reden waarom David en ik Supplementen.nl opgezet hebben. Vaak kunnen mensen door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer zien. Wij willen ervoor zorgen dat mensen de juiste keuzes maken, bijvoorbeeld wanneer zij op zoek zijn naar bepaalde supplementen of voedingsmiddelen.”

Ook het belang van een goede nachtrust komt aan bod

David vult aan: “Daarnaast hebben wij ervoor gekozen om Supplementen.nl een holistische insteek te geven. Met andere woorden, we gaan niet enkel en alleen in op voeding, supplementen, of andere gezondheidsgerelateerde zaken. De bezoekers van onze website willen wij meer informatie geven over alle facetten die belangrijk zijn voor het verbeteren van hun gezondheid”.

Daarom zijn er op Supplementen.nl eveneens artikelen terug te vinden met tips over het verkrijgen van een goede nachtrust. Slaaptekort kan namelijk een grote negatieve impact hebben op de gezondheid, aldus de ondernemers. Vandaar dat zij ook het verkrijgen van een betere nachtrust hebben meegenomen als speerpunt gedurende de realisatie van hun website.

Ray en David willen in de toekomst hun informatieve website nader uitbouwen tot een kennisplatform. “Daarvoor zullen wij gedurende de aankomende tijd in gesprek gaan met meer gezondheidsspecialisten, zoals diëtisten en voedingsdeskundigen”, aldus Ray.

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.