
Ingrediënten
- 4 blikken kidneybonen blik à 310 gram
- 4 blikjes mais blik à 160 gram
- 2 paprika’s
- 8 tomaten
- 16 takjes verse peterselie
- 8 lente-/bosuitjes
- 4 el olijfolie
- 2 tl chilipoeder
- 2 tl komijnpoeder (djinten)
- 4 tl paprikapoeder
- 2 tl korianderpoeder (ketoembar)
- 2 tl cayennepeper
- 4 handjes rucola
Instructies
- Doe de kidneybonen en mais in een vergiet en spoel goed af met water. Laat uitlekken terwijl je de groente snijdt.
- Snijd de paprika en tomaten in kleine blokjes. Hak de peterselie fijn en snijd de bosuitjes in dunne ringen.
- Meng de olijfolie en kruiden tot een stevige dressing.
- Doe de paprika en tomaten in een grote kom en meng de kruidendressing er goed doorheen.
- Voeg de kidneybonen, mais, peterselie, bosui en rucola toe en roer opnieuw totdat alles goed verdeeld is.
Note!
*Houd je niet van pittig? Laat de cayennepeper dan achterwege. *Lekker met kip
Reageer op dit onderwerp