WF Nieuws

Inwoner Heerhugowaard voor de vijfde keer aangehouden voor rijden zonder rijbewijs

HEERHUGOWAARD – Sommige mensen lijken het niet te willen begrijpen. En ja, dan raak je je auto kwijt. Op woensdagavond kreeg de politie een tip dat een automobilist zou rondrijden zonder in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De politie trof de man en zijn auto op de Kleine Wijzend in Berkhout.

Bij controle bleek de man al vier keer eerder te zijn bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs. De vijfde keer was reden genoeg om zijn auto in beslag te nemen. Bij een speekselproef bleek hij bovendien positief te testen op het gebruik van THC (de werkzame stof uit hennep). Een bloedmonster van de man wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van drugs.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?