Wie herkent deze verdachten van mishandeling en openlijke geweldplegingen

HOORN – Bij demonstraties in Hoorn op 19 juni 2020 werden meerdere verdachten aangehouden voor openlijke geweldplegingen. Van een aantal onbekende verdachten heeft de politie vele camerabeelden onderzocht. Op die beelden zijn strafbare feiten te zien, gepleegd door meerdere verdachten. Van zeven verdachten is nog niet de identiteit bekend. Herkent u een van deze 7?

Gebruik het tipformulier als u ze herkent

Hieronder de beelden van zeven personen die verdacht worden van o.a. het gooien van een stoel waardoor een politiepaard en ruiter ten val kwamen en gewond raakten, het gooien van stenen of stoeptegels naar de politie, de mishandeling van een journalist van De Telegraaf, poging zware mishandeling en openlijke geweldplegingen.Wilt u liever anoniem een naam doorgeven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem: tel.nr. 0800-7000.

Vermeldt u alstublieft het bijgaande nummer van de verdachte erbij (staat onderaan de foto’s)


Verdachte 1.

 


Verdachte 2

 


Verdachte 3, zie hierboven

 

 


Verdachte 4, zie hierboven

 

 


Verdachte 5, zie hierboven

 


Verdachte 6

 

Verdachte 7. Zijn gezicht is niet goed zichtbaar. Hij droeg onderstaande Adidas hoodie “Maori All Blacks”

Vragen

Herkent u een van de verdachten op bijgaande foto’s? Laat het onze recherche in Hoorn a.u.b. weten.

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.