WF Nieuws

De Rabobank in Medemblik

Rabobank opent weer haar kantoren in West-Friesland, Medemblik blijft dicht

WEST-FRIESLAND – De Rabobank in Medemblik blijft gesloten, wel gaan de vestigingen in Zwaagdijk-Oost, Hoorn en Bovenkarspel vanaf 29 juni weer 5 dagen per week open. De Rabobank in Spanbroek gaat 2 dagen in de week open per 29 juni. Als oplossing voor de klanten in Medemblik komt er bij het Wapen van Medemblik een ‘contactpunt’ waar de klanten van de Rabobank terecht kunnen voor hun bankzaken.

Marieke Jonker van de Rabobank zegt in een gesprek met het NHD: ,,Communicatie gaat tegenwoordig op gepaste afstand en we zijn gewend aan overleg via Skype, videobellen, chat en andere apps. Om toch dichtbij onze klanten te blijven hebben wij besloten de dienstverlening zo te organiseren dat bankzaken online regelen de norm blijft, maar er méér punten zijn waar klanten terecht kunnen voor persoonlijk gesprek met een adviseur.’

Het contactpunt in Medemblik opent medio juli 2020 de deuren. Het kantoor aan de Nieuwstraat werd gesloten vanwege de coronacrisis en de Rabobank kan de veiligheid van haar personeel en klanten niet waarborgen wat de 1.5 meter betreft. Ook de automaat voor bedrijven blijft gesloten, de geldautomaat blijft gewoon open en wordt binnenkort vervangen voor een gele ‘Geldmaat’.
Reageer op dit onderwerp