NPO Radio 1 programma live vanaf parkeerterrein Bosmanstaete Venhuizen

VENHUIZEN – Het NPO Radio 1 programma Hilversum Uit komt vandaag live vanaf het parkeerterrein bij de Bosmanstaete in Venhuizen. U wordt dan ook verzocht om uw auto niet op de met markeringen aangegeven parkeerplaatsen te parkeren, hier moet namelijk de grote truck staan van het programma.

Elke zaterdag staat de gele NPO Radio 1 bus op een marktplein ergens in Nederland voor een levendige radioshow met actuele gesprekken, persoonlijke verhalen, muziek en dichtkunst met speciale aandacht voor de lokale blik op de actuele stand van het land. Presentator Petra Grijzen is de spil van deze nieuwe liveshow. Omdat Corona een grote impact heeft gehad op de Bosman en alle betrokkenen wordt deze actualiteit besproken. Er worden o.a. gesprekken gehouden met een bewoner, familielid en medewerkers. Maar ook vertellen een aantal dorpsgenoten en de burgemeester hun verhaal over hun corona tijd. Dit alles met de live muziek van De Tijdmachien.

De uitzending begint om 15:00 uur en duurt tot 16:00 uur.

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.