WF Nieuws

Wat doen tijdens het Coronavirus in plaats van de koersen checken?

Door het hele Coronavirus zijn er een hoop mensen die zich druk maken om hun investeringen. Dit is natuurlijk niet zo raar, de koersen dalen namelijk flink en wisselen sterk over de laatste maanden. Toch is het niet helemaal verstandig om je blind te staren op de koersen van jouw rekening bij Bitcoin Billionaire. Wij hebben vandaag een aantal dingen op een rijtje gezet waar je beter de focus op kunt leggen. Dit verlegt je aandacht van het hele Corona gebeuren en zorgt ervoor dat je je niet zo hoef te stressen om je koersen.

1.  Maak zelf een mining rig 

Cryptocurrency mining is nauwgezet, kostbaar en slechts sporadisch lonend. Toch heeft mining een magnetische aantrekkingskracht op veel investeerders die geïnteresseerd zijn in cryptocurrency vanwege het feit dat miers worden beloond voor hun werk met crypto-munten. Je kunt ervoor kiezen om zelf geld te verdienen met behulp van een mining rig. Een mining rig is een computersysteem dat gebruikt wordt voor het verkrijgen van bitcoins.

Een mining rig kan een speciale miner zijn waar het speciaal voor de mining is aangeschaft, gebouwd en geëxploiteerd. Maar het kan ook een computer zijn die in andere behoeften voorziet, zoals het uitvoeren van een goksysteem, en die alleen op deeltijdbasis wordt gebruikt om te delven. Moederborden met on-board graphics (ook wel geïntegreerde graphics genoemd) zijn vaak problematisch of onbruikbaar als er meer dan één GPU-kaart is geïnstalleerd voor het minen. Kies een moederbord zonder on-board graphics als je jouw eigen mining rig wilt maken.

2.  Lees eens wat meer over Margin 

Het is door de lage koersen verstandig om eens wat meer te verdiepen in het handelen in marge opties. Marge is het geld dat wordt geleend van een makelaarskantoor om een investering te kopen. Het is het verschil tussen de totale waarde van de effecten die op de rekening van een belegger staan en het geleende bedrag van de makelaar. Kopen op marge is de handeling van het lenen van geld om effecten te kopen. De praktijk omvat het kopen van een activum waarbij de koper slechts een percentage van de waarde van het activum betaalt en de rest leent van de bank of de makelaar.

De makelaar treedt op als kredietverstrekker en de effecten op de rekening van de belegger fungeren als onderpand. Door te kiezen voor een marge transactie is het mogelijk om alles uit de lage koersen te halen. Je kunt het namelijk terug gaan betalen wanneer de koersen weer zijn gestegen. Weet wel dat er altijd risico’s zitten aan het beleggen met geleend geld, dit is dus niet voor iedereen weggelegd.

3.  Geef Bitcoin Nodes een kans 

Het Bitcoin-netwerk is een verzameling van computers over de hele wereld die de Bitcoin Core software draaien die transacties en blokkades controleert. Het is de distributie van deze “nodes” (de term voor een computer die aan het netwerk is gekoppeld) en het feit dat iedereen er een kan opzetten die de Bitcoin “gedecentraliseerd” maakt.

Dit betekent dat iedereen overal een node kan instellen, zolang ze maar toegang hebben tot een computer met de benodigde stroom en een internetverbinding. En als er ook maar één node in gebruik is, leeft de Bitcoin voort. Wanneer je van je computer een node maakt krijg je een bepaalde vergoeding. Super veel is het natuurlijk niet, maar het is wel geld waar je eigenlijk niets voor hoeft te doen. Dit maakt het zeker een aanrader om zelf eens te proberen!

Reageer op dit onderwerp