WF Nieuws

Foto: RV Fotografie

32-jarige man uit Hoorn sticht uit woede brand in kiosk BP-tankstation Hoorn

HOORN – Vrijdagmiddag heeft een man uit woede omdat hij bij de balie van het gemeentehuis in Hoorn ruzie kreeg brand gesticht in de kiosk van het BP-tankstation in Hoorn. De man was zo boos geworden dat hij naar het tankstation liep, een gieter gevuld met brandstof over de vloer goot en in de brand stak waarbij hij zelf zwaar gewond raakte aan zijn armen.

Een getuige vertelt aan de redactie dat het aan de medewerkers van het tankstation te danken is dat de brand niet om zich heen sloeg. Klanten en medewerkers van het tankstation en de man zelf kwamen daardoor in de vlammen terecht.

Via de achterdeur kon de man in veiligheid worden gebracht waarna het personeel heeft geprobeerd de brand te blussen, toen dat niet lukte is via 112 de brandweer gebeld die de brand snel daarna onder controle had en heeft geblust.

Reageer op dit onderwerp