Nieuwe popquiz Snertpop: Hollands Glorie

MIDWOUD – Na het succes van de Snertpop Popquiz, spelen we op woensdag 20 mei een nieuwe online muziekquiz. Met als thema: Hollands Glorie. Alle vragen en fragmenten gaan over Nederlandse acts. Van Golden Earring naar Marco Borsato en van Kane naar Cuby and the Blizzards. En van Ramses Shaffy via Tino Martin naar Het Goede Doel. Alles komt voorbij. De quiz start om 20 uur.

De quiz wordt vertoond via het platform Zoom. Je kunt als individu meedoen aan de Hollands Glorie popquiz, maar misschien is het leuker om een team te verzamelen. Zoek elkaar op (via een digitale verbinding) en beleef samen een gezellige avond.

Deelname aan de quiz kost 10 euro (meer mag altijd) en de opbrengst gaat volledig naar Snertpop. Opgeven kan via info@snertpop.nl. Na opgave ontvang je op de dag van de quiz een mail, met daarin een link naar de livestream van de quiz.

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.