WF Nieuws

Foto aangeleverd

Verras de allerliefste moeder met een taart van het Bakkerijmuseum Medemblik

MEDEMBLIK – Moederdag komt er alweer aan en aangezien de scholen nog gesloten zijn, zal het knutselen voor mama misschien niet altijd even makkelijk gaan… Het Bakkerijmuseum wil daarbij een handje helpen door de allerlekkerste dingen voor de allerliefste moeder aan te bieden.

Voor alle moeders met een groot hart

Wat is er mooier dan een cadeau in de vorm van een hart? Het Bakkerijmuseum bakt speciaal voor jouw moeder een slagroomtaart met verse aardbeien, hebben korstgebakjes met room en verse aardbeien of onze welbekende gevulde eierkoeken. Helaas kunnen jullie daar gezien de beperkingen die er zijn door de Corona crisis niet bij helpen, maar dat komt wel weer. Het Bakkerijmuseum nog net geen harten van goud, maar wel van overheerlijke chocolade. Deze worden gedecoreerd met bonbons en wanneer je dit voor vrijdag 8 mei doet, garneert het Bakkerijmuseum ook nog de naam van je moeder erop!

Winkel geopend

Speciaal voor jouw moeder zal de winkel geopend zijn op zaterdag 9 mei van 10.00 – 15.00 uur. Gezien de huidige regels, zal het Bakkerijmuseum een gepast deurbeleid voeren en zullen de producten reeds verpakt zijn. Liever bestellen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt telefonisch contact opnemen of een mail sturen, want de deur is helaas op de andere dagen gesloten. De taarten zijn overigens alleen op bestelling verkrijgbaar (t/m donderdag 7 mei).

Museum blijft gesloten

Volgens de richtlijnen van het kabinet en het RIVM blijft uiteraard het museum gesloten tot tenminste 20 mei. Dit onderscheid wil het Bakkerijmuseum hierbij graag duidelijk maken zodat er geen misverstanden zullen ontstaan. U zult begrijpen dat ook het Bakkerijmuseum als museum geen grote groepen binnen kunnen laten, maar met een gepast deurbeleid mag de winkel geopend worden. Natuurlijk hoopt het Bakkerijmuseum u op een later tijdstip weer in ‘het lekkerste museum van Nederland’ te mogen begroeten.

Voor verdere informatie:  Aangezien het Bakkerijmuseum nu niet dagelijks aanwezig is , kunt u uw vraag stellen via info@deoudebakkerij.nl of 0227 – 54 50 14 (graag bericht inspreken).

Reageer op dit onderwerp