WF Nieuws

VVW start voetbaltraining op woensdag 29 april

WERVERSHOOF – Voetbalvereniging VVW gaat op woensdag 29 april de voetbaltrainingen voor de jeugd weer opstarten. Wel zijn er strenge voorwaarden verbonden aan de trainingen, daarom vraagt het bestuur van VVW ook aan de ouders, de verzorgers, de trainers én de kinderen om zoveel mogelijk mee te werken.

Zo mogen de ouders/verzorgers van de voetballers niet binnen de hekken van het complex komen, zij moeten bij of in de auto blijven wachten en voor diegenen die op de fiets komen mogen enkel bij het hek staan. Maar ook mogen zij als enige hun kind brengen en niet door iemand anders.

Verder zijn er geen wedstrijden maar enkel trainingen, zijn de kleedkamers en toiletten afgesloten en zal er korter worden getraind om zo overlapping te voorkomen.  De kinderen mogen geen bidon meenemen en moeten de 1.5 meter afstandsregel in acht nemen.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?