WF Nieuws

Koggenland wenst haar inwoners gezonde en vooral veilige paasdagen

KOGGENLAND – Het is crisis. Crisis in de wereld, crisis in Nederland, crisis in Koggenland. Cafés, restaurants, kappers en sportscholen en -verenigingen blijven ook in Koggenland zeker tot en met 28 april gesloten. Scholieren en studenten blijven tot en met de meivakantie thuis.

Naar de supermarkt of een rondje wandelen kan wel, het liefst alleen en op minimaal anderhalve meter afstand tot anderen. In Koggenland worden nog teveel mensen dicht op elkaar gespot op wandelroutes. Ook komt de jeugd nog in groepen bij elkaar op straat en is het druk in speeltuinen.

De handhavers bestraffen dit, niet meer met een waarschuwing maar met een boete. Om de veiligheid in de gemeente te waarborgen. Veiligheid gaat nu voor vrijheid.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?