WF Nieuws

Zuiderdijk vanaf Hoorn tot de Broekerhaven aankomend weekend afgesloten

DRECHTERLAND – De voorzitter van de Veiligheidsregio heeft na het debacle van afgelopen zondag toen grote groepen motorrijders over de dijk reden en de maatregelen volledig negeerden waardoor andere gebruikers van de dijk in de knel kwamen, besloten om het hele paasweekend de Zuiderdijk voor al het verkeer af te sluiten behalve voor bestemmingsverkeer.

Het verbod gaat vrijdag 10 april in en duurt tot en met Tweede Paasdag. De noodverordening geeft de politie en handhavers handvatten om handhavend op te treden tegen overtreders van de noodverordening en zullen dan ook streng controleren dat iedereen zich aan de maatregelen houden.

Het weer helpt dit weekend wel een handje mee, echt fraai wordt het niet, Eerste- en Tweede Paasdag is het wisselvallig met kans op buien.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?