WF Nieuws
Foto aangeleverd

Eerste paal van nieuw Kindcentrum Avenhorn is de grond in

AVENHORN – De eerste paal van het nieuw te bouwen Kindcentrum Avenhorn aan de Buitenroede is de grond in! Op donderdag 9 april vond het officiële eerste paalmoment plaats. De bouw van het kindcentrum loopt door tot de zomer van 2021.

Het eerste paalmoment vond in klein comité plaats. Namens de deelnemende scholen De Ieveling, Jozefschool en De Overhaal waren Leo Wijker en Sjaak Beentjes aanwezig, Alien Alberts was er namens Kinderopvang Berend Botje en wethouder Win Bijman vertegenwoordigde de gemeente Koggenland. Bijman: “Ondanks de coronacrisis gaat de bouw van het kindcentrum gelukkig door. Wij zijn achter de schermen al een tijd bezig om met elkaar te bouwen aan de toekomst voor kinderen uit Avenhorn en De Goorn middels een kindcentrum. Nu gaat de bouw echt beginnen. De heier is sneller dan verwacht, dit is alleen maar mooi.

Tekst loopt door onder de foto

Foto aangeleverd

Bouw kindcentrum  en wegen

Heibedrijf Vroom is op 6 april gestart met de heiwerkzaamheden. Bouwgroep Hecon b.v. wordt bouwkundig aannemer en de installateur wordt installatiebureau Rutgers. Dit najaar wordt ook gestart met de werkzaamheden aan de wegen rondom het kindcentrum.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?