WF Nieuws

Turngirl Magazine steekt turnsters een hart onder de riem

OPMEER – Het Corona-virus treft iedereen en brengt veel onzekerheid met zich mee. Het niet kunnen trainen en het afblazen van de turnwedstrijden is een teleurstelling voor alle turnsters, trainers en andere betrokkenen.

Lizz Hoekema

Om alle turnsters in Nederland een hart onder de riem te steken, heeft Turngirl Magazine een leuke verrassing: een gratis digitale versie van de nieuwste Turngirl!

Een super speciale uitgave vol dingen om thuis te doen, zoals toffe work-outs verzorgd door platform ‘Beter turnen’, alles over het maken van een D.I.Y. Jill & Noa- kijkdoos ehhh…. mini turnhal, én een voorproefje op het nieuwste Turntoppersboek ‘Podiumplek’. En daarnaast natuurlijk een interview met een topturnster (Naomi Visser!), een blog van Turnmeisje Nina, turnmode, een fotodagboek en andere interessante rubrieken.

Aanvragen

Verenigingen kunnen de digitale uitgave van Turngirl Magazine eenvoudig voor hun turnsters aanvragen door een mail te sturen naar turngirl@promoject.nl. Turngirl wenst alle turnsters van Nederland veel gezondheid en leesplezier toe. Pas goed op jezelf en elkaar!

Turngirl is hét magazine voor meiden die gek zijn op turnen. Meer info over Turngirl Magazine vind je op www.turngirl.nl.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?