WF Nieuws
zonnig met soms wat bewolking
zonnig met soms wat bewolking

Weerbericht West-Friesland: lokaal mist of nevel, vanmiddag zonnig

WEST-FRIESLAND – De dag start vandaag met laaghangende bewolking en lokaal kan het zelfs mistig zijn, dit zal pas tegen het middaguur gaan oplossen waarna de zon weer tevoorschijn gaat komen. De temperatuur blijft vandaag steken op een graad of 16, mede door de aanwezige bewolking. De wind waait uit het oosten en is overwegend zwak van kracht. In de nacht naar woensdag klaart het op, draait de wind naar het zuiden en daalt de temperatuur naar 5 graden.

Woensdag en donderdag zijn stralend zonnige dagen, vanaf het ochtendgloren tot de zonsondergang zal de zon volop schijnen, woensdag 20 graden, donderdag, 17 graden en de nachttemperaturen schommelen rond de 7 graden. Op woensdag waait de wind uit het zuiden en is zwak van kracht, op donderdag draait de wind naar het noordoosten en is dan matig van kracht.

Na donderdag gaat het weerbeeld veranderen, er is meer bewolking, de temperatuur zal de 20 graden niet meer halen, vrijdag 17, zaterdag 16 en zondag blijft de temperatuur steken op 13 graden. Vanaf zaterdag neemt de kans op een bui ook toe .


Reageer op dit onderwerp