WF Nieuws

Medemblikse Eva helpt Patrick & z’n 5 kinderen, alle beetjes helpen

MEDEMBLIK – De 38-jarige Eva Visser uit Medemblik is behalve moeder van 3 kinderen steun en toeverlaat van Patrick en zijn 5 kinderen die met alles buiten de boot vallen. Tijdens de uitzending van ‘De Andere kant van Nederland’ kwam daar het verdrietige verhaal van Patrick en zijn 3 stiefkinderen en 2 biologische kinderen en hoe zwaar zij het op dit moment hebben. Eva kreeg direct het gevoel dat ze daar iets voor wilde gaan doen om het Patrick en zijn kinderen het leven wat aangenamer te gaan maken.

Alleenstaande vader Patrick woont met zijn drie stiefkinderen en twee biologische kinderen in het armste gedeelte van Vlissingen: het Middengebied. De Noorse moeder van de kinderen, de ex van Patrick, woont in Noorwegen. Patrick heeft geen recht op kindgebonden budget of een uitkering, omdat alle kinderen de Noorse nationaliteit van zijn ex-vrouw hebben. De kinderen hebben lange tijd bij de ouders van Patrick geleefd, terwijl hij zelf her en der bij mensen op banken sliep op zoek naar een huis en een baan. Inmiddels werkt hij fulltime bij een rioleringsbedrijf, maar met dat salaris heeft hij nog steeds veel moeite om elke maand rond te komen. Patrick is met zijn vijf kinderen nog maar net terug in Nederland en heeft een budget van 75 euro per week.

Eva vertelt aan Medemblik Actueel: ‘Ik hoop wat geld voor hem in te zamelen om het hem en zijn kinderen wat makkelijker te maken. Misschien kan hij een leuk dagje weg of een keer zorgeloos mooie kleding voor het hele gezin kopen. Ik heb contact gezocht met de publieksservice van RTL zodat ik met hen kan regelen dat het geld bij Patrick terecht komt.   Ondertussen heeft Eva Patrick toegevoegd aan de actie, zodat hij over het reeds gestorte geld kan beschikken. Vooral in deze tijd van de corona wordt de druk op de ouders van Patrick heel hoog omdat zij nu fulltime voor de ouders moeten zorgen omdat er geen school is. De ouders hebben de pensioen gerechtigde leeftijd en horen opa en oma te zijn in plaats van dagelijkse oppas, maar zij doen het met liefde.’

Voor meer informatie over de actie of uw donatie ga naar de onderstaande link. Iedere euro help!

https://www.gofundme.com/f/patrick-quotde-andere-kant-van-nederlandquot?utm_source=customer&utm_medium=copy_link-tip&utm_campaign=p_cp+share-sheet


Reageer op dit onderwerp