WF Nieuws

Bakkerijmuseum opent winkel speciaal voor Pasen

MEDEMBLIK – Na de paaseieren actie van vorige week, zag het Bakkerijmuseum dat er toch vraag is naar de vrolijke lekkernijen van het Bakkerijmuseum om te paastafel mee te versieren of een geliefde mee te verrassen. Daarom is besloten om de winkel van het Bakkerijmuseum gedeeltelijk open te stellen voor publiek. Op vrijdag 10 april en zaterdag 11 april zullen de deuren geopend zijn van 10.00 – 15.00 uur. Het museum blijft echter gesloten.

Lekkernijen

Naast de gedecoreerde paaseieren, chocolade hazen en gevulde eitjes, zullen ze moscovische tulbanden, paasbroden en chocolade eieren gevuld met bonbons aanbieden. Alles is natuurlijk eigen fabricaat, zoals u gewend bent van  ‘het lekkerste museum van Nederland’. Gezien de omstandigheden zal het Bakkerijmuseum er geen grote getallen van in voorraad hebben en verkopen zij zolang de voorraad strekt. Natuurlijk hanteren ze dezelfde voorwaarden als in andere winkels; gepaste afstand en graag per pinbetaling afrekenen.

Museum blijft gesloten

Volgens de richtlijnen van het kabinet en het RIVM blijft uiteraard het museum gesloten tot tenminste 28 april. Dit onderscheid wil het Bakkerijmuseum hierbij graag duidelijk maken zodat er geen misverstanden zullen ontstaan. U zult begrijpen dat ook zij als museum geen grote groepen binnen kunnen laten, maar met een gepast deurbeleid mag de winkel geopend worden. Natuurlijk hopen zij u op een later tijdstip weer in ‘het lekkerste museum van Nederland’ te mogen begroeten.

Voor verdere informatie:  Aangezien ze nu niet dagelijks aanwezig zijn, kunt u uw vraag stellen via info@deoudebakkerij.nl of 0227 – 54 50 14 (graag bericht inspreken).

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?