WF Nieuws

Tattoo Studio Medemblik maakt van de nood een deugd

MEDEMBLIK – De coronacrisis komt ook hard bij de tattooshops in Nederland aan, zij staan niet op de lijst van bedrijven die bij de overheid kunnen aankloppen voor steun en moeten zij hopen dat aankomende week als het kabinet met een update komt over welke bedrijven nog meer aanspraak kunnen gaan maken op de regelingen openbaar maakt.

Chantal Feenstra van de Tattoo Studio Medemblik: ‘Je hoort vele zeggen, dan ga je toch naar je huurbaas toe, en betaal je gewoon maar een maand niet, maar dat is het probleem verschuiven. Ook onze huurbaas is natuurlijk getroffen door de crisis. Het pand aan de Nijverheidsweg is voor ons een super locatie. We proberen de tijd door te komen door meteen de studio op te frissen. April een jaar geleden zijn we op deze lokatie gekomen, en in 1 weekend tijd hebben we toen alles verhuisd en weer operationeel gemaakt.Nu is er de mogelijkheid om het ook meteen in nieuwe kleuren te maken. Ook de 3 jaarlijkse GGD keuring komt er weer aan, dus zijn we straks als alles achter de rug is klaar om er weer vol tegen aan te gaan.

Over de brug komen

In de tussentijd hoopt Chantal samen met haar man Barry Dik dat de regering nu wel over de brug gaat komen om zo wat meer lucht te krijgen. Ondertussen zijn ze een actie gestart waarbij klanten 50% extra tegoed krijgen, hiervoor moeten ze een berichtje sturen voor hoeveel geld ze een tegoedbon willen kopen.

Chantal: ‘Ik stuur ze dan een Tikkie, en voor 40 euro hebben ze dan een tegoed van 60 euro. Andere bedragen zijn ook mogelijk en de bonnen blijven geldig. Op deze manier hoopt Chantal Feenstra de crisis te kunnen uitzingen.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?