WF Nieuws

Nachtelijk vuurwerk Medemblik zorgt voor boze reacties op sociale media

MEDEMBLIK – Eigenlijk is er nog geen dag voorbij gegaan in de Gildewijk in Medemblik waarop geen (knal)vuurwerk wordt afgestoken. Maar afgelopen nacht was het wel heel erg toen iemand rond kwart over 1 dacht leuk te zijn door een flinke hoeveelheid vuurpijlen af te steken.

Vrijwel direct volgden op de sociale media boze reacties op deze actie en diverse verwensingen naar diegene die het vuurwerk af heeft gestoken. Er werd zelfs weer geopperd om dan maar weer een buurtwacht te gaan installeren om van de overlast af te komen omdat de politie weinig kan aanrichten tegen deze mensen. Vaak zijn die al vertrokken naar elders als de politie arriveert.

Wel zegt de politie dat er altijd melding moet worden gemaakt, vooral omdat de dader(s) ooit tegen de lamp lopen en dan kunnen worden aangehouden. Bel dus met 0900-8844 of als u toch liever anoniem blijft met 0800-7000.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?