WF Nieuws

Arina de Vreng van Acupunctuur Puur sang en Irene Vos van Acupunctuur Oud West starten nieuw initiatief

MEDEMBLIK – Door de coronacrisis kunnen Arina de Vreng en Irene Vos hun vak nu niet fysiek uitvoeren, en werken nu op afstand op basis van de pijlers van de Traditionele Chinese Geneeskunst. Gebruikmakend van doe-het-zelf acupressuur, voedingsadviezen, lifestyle adviezen en bewustwording.

Het credo van beide dames is ‘Afstand is verbinden’, en juist nu is het belangrijk dat de weerstand goed op peil is. Arina en Irene kunnen u ondersteunen met telefonisch of online advies. Maar je kunt ze ook benaderen als je onlangs stress of andere klachten hebt gekregen, en voor klachten waarvoor je geen therapie kunt krijgen.

Voor het maken van een afspraak voor een telefonisch consult bel je of stuur je een appje.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?