WF Nieuws

Word Supporter van Lokaal en doneer

WEST-FRIESLAND – De gevolgen van het Coronavirus zijn inmiddels voor iedereen merkbaar geworden. Juist in deze periode is lokale communicatie via de huis-aan-huiskrant en online van enorm groot belang. U op de hoogte houden van de laatste lokale ontwikkelingen, warme initiatieven hoe we anderen kunnen helpen en de acties van de (lokale) ondernemer effectief promoten is het doel van onze mediapartner Rodi Media.

Echter staat de lokale nieuwsvoorziening hevig onder druk door de daling van advertentie inkomsten in huis-aan-huiskranten, juist nu dit communicatiemiddel zo belangrijk is. Mediapartner Rodi staat klaar voor iedereen, want alleen samen gaan wij hier goed uitkomen.

Om de lokale warme initiatieven en ondernemers een platform te kunnen blijven bieden en de lokale informatievoorziening door te laten gaan dienen we elkaar te helpen.

 

Word ook een Supporter van Lokaal

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?