WF Nieuws

Zeker 1 inwoner Drechterland overleden aan het coronavirus

DRECHTERLAND – Dat blijkt uit de overzichtskaart van het RIVM met het aantal mensen dat is overleden aan het coronavirus. De gemeente Drechterland valt in de categorie 1 tot 6 doden, het aantal inwoners dat is opgenomen in het ziekenhuis ligt tussen de 1 en 6

Daarmee is Drechterland samen met Enkhuizen de gemeente met de meeste coronaslachtoffers. In Medemblik en Hoorn zijn tussen de 1 en 3 mensen overleden aan het coronavirus en liggen er tussen de 1 en 5 mensen uit de gemeente Medemblik in het ziekenhuis die besmet zijn met het coronavirus en tussen de 1 en 6 mensen uit de gemeente Hoorn die besmet zijn met het coronavirus.

De provincie met de meest positief geteste personen is nog steeds Noord-Brabant met een totaal van 2748 personen. Wel daalt het aantal nieuwe ziekenhuisopnames in deze provincie. Daarna zijn de meeste positief geteste patiënten gemeld in Zuid-Holland (1508) en Noord-Holland (1401). In de provincie Zuid-Holland stijgt het aantal ziekenhuisopnames van positief geteste patiënten sneller dan in andere provincies.
In de provincies Friesland en Drenthe zijn nog steeds de minste besmettingen met respectievelijk 96 en 98 positief geteste personen.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?