WF Nieuws

‘Coronakaarten-actie’: stuur eens een kaartje naar een coronapatiënt

WESTFRIESLAND – In het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn liggen veel mensen die besmet zijn met het coronavirus en daar proberen beter te worden. Voor sommige patiënten is het een gevecht op leven en dood.

Daarom is de redactie van WF Nieuws de actie ‘stuur eens een kaartje naar een coronapatiënt’ gestart. Een actie om die mensen die het nu heel zwaar hebben een hart onder de riem te steken, laten weten dat er aan hun gedacht wordt, maar vooral om ze beterschap te wensen.

U kunt simpel via internet een kaartje versturen naar het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn, zij zorgen er dan voor dat de kaarten op de afdelingen terecht komen waar de coronapatiënten worden verzorgd.

Het adres van het Dijklander Ziekenhuis is:  Maelsonstraat 3, 1624 NP Hoorn

Doet u mee?

Reageer op dit onderwerp