WF Nieuws

HVC kan beschadigde rolcontainers niet meer vervangen

WESTFRIESLAND – HVC kan zolang de coronacrisis duurt kapotte rolcontainers niet vervangen. De afvalbakken komen uit het buitenland. De levering van de bakken en de onderdelen hiervan verloopt erg stroef en we gaan ervan uit dat we geen nieuwe bakken meer krijgen.

HVC zegt hierover: “Wij hebben nog bakken op voorraad voor de gemaakte afspraken maar kunnen helaas nu geen nieuwe vragen opnemen. We hopen dat de levering van bakken snel genoeg weer op gang komt. Mocht dat niet zo zijn, vragen we je om intussen het afval bij jouw buren in de bak te mogen doen. Bakken die een wiel missen, of een scheur hebben kunnen wat HVC betreft nu nog gewoon gebruikt worden. ”

Ook de compostdag van 28 maart is uitgesteld, HVC komt later dit jaar met een nieuwe datum

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?