WF Nieuws

Westfriese Bibliotheken lanceert de ‘afhaalbieb’, je kan weer boeken lenen

WESTFRIESLAND – Afhalen mag, dus leden van de Westfriese Bibliotheken kunnen weer boeken lenen met de AfhaalBieb: laat je verrassen met een leespakket in je favoriete genre. Wie niet lid is kan online lid worden om er snel gebruik van te kunnen maken, kinderen kunnen gratis lid worden (tot 18 jaar).

Uitgebreide informatie over de AfhaalBieb en hoe het werkt is te lezen via deze link: https://www.westfriesebibliotheken.nl/actueel/nieuws/de-afhaalbieb–je-kan-weer-boeken-lenen.html

Achter de schermen van de Westfriese Bibliotheken bruisen we van ideeën en we zoeken uit wat mogelijk is. De AfhaalBieb is een eerste stap. Houd onze website, Facebookpagina of Twitter in de gaten voor updates en tips.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?