WF Nieuws

Slooptuig sloopt graven op de begraafplaats in Wervershoof

WERVERSHOOF – Het lijkt wel of tegenwoordig niets meer veilig is in ons mooie Nederland, bushokjes, auto’s, fietsen, bomen en nu dan in Wervershoof waar het graf van oma Dresselhuizen is vernield tot grote woede van haar kleinzoon Thom Nieuweboer. Niet alleen het graf van zijn oma is geschonden, ook het graf daarnaast is geschonden, daarvan is zelfs 1 van de 2 platen die op het graf lagen meegenomen.

Op de foto’s (zie hieronder), is duidelijk de schade te zien aan het graf. Het graf is grotendeels vernield, zo is 1 marmeren rand afgebroken en zijn er grote happen uit andere randen geslagen. De plaat waar de tekst op staat is volledig uit zijn voegen getrokken.

Van het graf achter zijn oma is een deel van een zwarte marmeren plaat meegenomen, het vermoeden is dat de daders delen van het graf van zijn oma hebben gebruikt om die platen los te wrikken en mee te nemen.

Thom laat aan de redactie weten dat er aangifte is gedaan bij de politie, en hoopt dat de vandalen gepakt gaan worden.

Heeft u iets gezien? Bel dan de politie op telefoonnummer: 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven via meld misdaad anoniem op 0800-7000


Reageer op dit onderwerp