WF Nieuws

Herberg “Het IJsselmeer” sluit zijn deuren

OOSTERLEEK – Herbergier Klaas Vis van “Herberg Het IJsselmeer” stopt er mee. Hij zit al bijna 40 jaar in de Horeca en begon zijn loopbaan bij het later afgebrande Café “De Ruijf” in Venhuizen. De Herberg was vooral bekend door zijn Ierse muziek, Hazes koor, feesten en partijen, Grootmoeders Potje, Fietspuzzeltochten en de muzikale wandeling die elk jaar duizenden mensen lokten naar Oosterleek.

Het pittoreske dorpje met het bekende Rijksmonument “het huisje van Mevrouw Balk”. Ook het kerkje naast de Herberg wordt vaak benut door Klaas Vis. Zijn volle agenda in het dorpsblad was vaak een idee voor vele inwoners van Drechterland waar Oosterleek onder valt.

We zullen het missen. In ieder geval heeft Herbergier Klaas Vis het dorp op de kaart gezet met vele mooie ideeën.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?