WF Nieuws

WE Fashion Store Hoorn gesloten

HOORN – WE Fashion sluit per direct haar winkels waaronder die in Hoorn. In een online statement zegt WE Fashion:

Helaas kunnen wij in deze moeilijke periode niet langer de gezondheid en veiligheid van onze klanten en werknemers garanderen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers heeft onze allerhoogste prioriteit. Daarom hebben we na zorgvuldige overweging besloten om alle fysieke winkels van WE Fashion per direct tot nader order te sluiten.

Onze webshop WEfashion.nl blijft open. Gezien de situatie hebben we besloten om het online shoppen wat makkelijker te maken. Je ontvangt nu gratis verzending op alle bestellingen. Daarnaast hebben we de retourtermijn aangepast. Je kunt nu tot 30 dagen na ontvangst kosteloos retourneren.

We hopen je binnenkort weer te verwelkomen in één van onze winkels. Voor nu, zorg goed voor jezelf en anderen om je heen.

Namens alle medewerkers van WE Fashion,

Joris Aperghis
CEO WE Fashion

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?