WF Nieuws
Foto: Adobe Stockphoto

Hoorn komt met chatfunctie voor haar inwoners

HOORN – De gemeente Hoorn is straks ook via een chat bereikbaar. Afgelopen 25 juni 2019 nam de gemeenteraad een motie aan waarin het college werd opgeroepen om te onderzoeken of het mogelijk is dat de inwoners van de gemeente Hoorn ook via een chatfunctie op de website met de gemeente Hoorn gecommuniceerd kan worden.

Het college is toen een onderzoek gestart naar de mogelijkheid van deze chatfunctie en dat bleek te kunnen. Daarom start nog deze maand voor een periode van 6 maanden een testperiode om te experimenteren met deze chatfunctie. Hoorn gaat in deze 6 maanden regelmatig de chatfunctie evalueren en zo nodig bijstellen.

Tijdens de testperiode zal de gemeente Hoorn ook de klanttevredenheid gaan monitoren, waarbij het aantal chatgesprekken en de responstijd een belangrijk onderdeel zal worden van het monitoren.

Wanneer er via de website gechat kan worden is nog onduidelijk

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?