WF Nieuws
Foto Aangeleverd

Sijperda Verhuur opent nieuwe vestiging in Zwaagdijk

ZWAAGDIJK-OOST – Sijperda Verhuur B.V. te Sneek versterkt vandaag haar positie in Noord-Holland met een nieuwe vestiging in Zwaagdijk. Deze uitbreiding volgt precies vijf jaar na de opening in Schagen.  

‘We merken dat er in de regio een toenemende behoefte is ontstaan voor het huren van gereedschap en bouwmachines. Deze uitbreiding versterkt onze marktpositie in Noord-Holland en zorgt ervoor dat wij dichterbij de klant gevestigd zijn.’ , aldus Peter Bijkerk – algemeen directeur van Sijperda Verhuur B.V. 

Vanuit de verhuurvestiging Zwaagdijk worden klanten (zowel bedrijven als particulieren) uit de hele regio bediend. De uitbreiding past bij de groeiambitie van Sijperda Verhuur, waarmee nu de 11E verhuurvestiging een feit is geworden. 

Over Sijperda Verhuur BV:

Sijperda Verhuur heeft in de noordelijke helft van Nederland een toonaangevende positie in de verhuur van gereedschap en bouwmachines voor de bouw, industrie en evenementen. In de dienstverlening wordt het bieden van een totaaloplossing richting zowel de zakelijke klant als de particulier centraal gesteld. Sijperda Verhuur is als generieke verhuurder onder andere actief op het vlak van bouwplaatsinrichting, evenementen, accommodaties, afzettingen, verlichting, stroomvoorziening, hoogwerkers, grondbewerking, tuingereedschap, transportmiddelen, sanitaire voorzieningen, klimaatbeheer, steigerbouw, bouw- en personenliften en valbeveiliging.

Reageer op dit onderwerp