WF Nieuws

Eerste bevestiging coronabesmetting Hoorn

HOORN – Het eerste besmettingsgeval met het coronavirus is nu ook in Hoorn bevestigd. Een 42-jarige alleenstaande man blijkt het virus te hebben opgelopen tijdens zijn wintersportvakantie in Kirchberg.

De man was daar volgens het NHD. samen met 13 vrienden op wintersport en bezocht daar een groep vriendinnen die coronaverschijnselen bleken te hebben.

De man moet nu verplicht een paar dagen binnenblijven en moet zijn temperatuur in de gaten houden en contact met zijn huisarts en het GGD in Hoorn blijven houden. Tegen het NHD. zegt de man dat hij zich niet zwaar ziek voelt, maar wel het gevoel heeft dat zijn linkerlong eruit wordt gedrukt.

De ouders van de man zijn mogelijk ook besmet, deze zijn nu op vakantie in Benidorm en vertonen koortsverschijnselen.

Reageer op dit onderwerp