WF Nieuws

Buurtzorg Medemblik komt met goed initiatief en actie voor degene die thuiszitten

MEDEMBLIK – Hierbij een hele leuke actie van het Buurtzorgteam Medemblik. Nu de scholen dicht zijn, laat u kind een mooie tekening maken. Niet alleen voor onze cliënten die noodgedwongen door het corona virus thuiszitten, maar voor vele inwoners in Medemblik en omgeving.

Christa Doorn van Buurtzorg zegt tegen WF NIeuws: “Wij zorgen dat deze tekening terecht komt bij degene die getroffen zijn. Het betreft voornamelijk oudere en zieke mensen. Ze krijgen minder bezoek door de sociale isolatie die geadviseerd wordt. Hierdoor kunnen zij zich nog eenzamer voelen.”

Je mag de mooie tekening bij inleveren bij Buurtzorg team Medemblik, Ridderstraat 9 of aan de vlietsingel 4 in Medemblik en wij zorgen dat het goed terecht komt.

Laten we goed om elkaar denken.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?