WF Nieuws
Foto aangeleverd

Nederlands Stoommachinemuseum tot en met 6 april gesloten.

MEDEMBLIK – Na de persconferentie van 12 maart jl. waarin Nederland opgeroepen werd de aanwijzingen van het RIVM te volgen, inclusief de 100-norm voor evenementen en musea, besloot het Nederlands Stoommachinemuseum de deuren vooralsnog geopend te houden. Wel werden extra hygiëne maatregelen getroffen en werd de Vrijwilligersdag geannuleerd.

Tegen de achtergrond van een bijna algehele sluiting van Nederlandse musea, de luider klinkende oproep tot sociale onthouding en de verantwoordelijkheid naar bezoekers en medewerkers zal ook het Nederlands Stoommachinemuseum tot en met 6 april gesloten zijn. Dit betekent ook dat het Wereldwaterdagweekend van 21 en 22  maart geen doorgang zal vinden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Harry de Bles, directeur Nederlands Stoommachinemuseum
Directeur@stoommachinemuseum.nl tel: 0624993933

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?