WF Nieuws

Jacco Spil van het Bakkerijmuseum...

Bakkerijmuseum Medemblik per direct gesloten

MEDEMBLIK – Na de persconferentie van 12 maart jl. waarin Nederland opgeroepen werd de aanwijzingen van het RIVM te volgen, inclusief de 100-norm voor evenementen en musea, besloot het Bakkerijmuseum in Medemblik de deuren vooralsnog geopend te houden. Wel werden extra hygiëne maatregelen getroffen en werd de Vrijwilligersdag geannuleerd.

Tegen de achtergrond van een bijna algehele sluiting van Nederlandse musea, de luider klinkende oproep tot sociale onthouding en de verantwoordelijkheid naar bezoekers en medewerkers zal ook het Bakkerijmuseum in Medemblik gesloten zijn.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp