WF Nieuws

HVC laat met spoed veiligheidsvloeren ondergrondse afvalcontainers Grootebroek controleren

GROOTEBROEK – Vorige week maandag viel een inwoner van Julianadorp 3 meter naar beneden toen de veiligheidsvloer van een ondergrondse container defect bleek te zijn. Het veiligheidssysteem bleek defect te zijn waardoor de veiligheidsvloer net geborgd werd.

De man stapte per ongeluk op de vloer toen de afvalcontainer werd geleegd waarna hij drie meter naar beneden viel, meldt het NHD. HVC heeft nu laten weten dat alle 12 ondergrondse containers in Grootebroek zullen worden gecontroleerd op defecten. Hiervoor is een extern bedrijf door HVC ingeschakeld die dit moet gaan onderzoeken.

Tegen het NHD zegt woordvoerder Susan Baks: ,,Wij hebben het slachtoffer en zijn familie een bezoek gebracht. Dit contact verloopt in goede harmonie. HVC betreurt het enorm dat dit ongeval is gebeurd en hoopt op een spoedig herstel. Het incident is gemeld bij onze aansprakelijkheidsverzekeraar. Over de verdere afhandeling van financiën kunnen en willen wij richting derden geen mededelingen doen. Dat is iets tussen het slachtoffer en HVC. De afhandeling van dit ongeval gaan wij als fatsoenlijk bedrijf, op een zorgvuldige en nette manier regelen met het slachtoffer en de familie.’’

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?