WF Nieuws

Always Forward: “Wij zijn tevreden met de 2e periode”

VENHUIZEN – Na een opportunistisch begin van De Valken en schoten van Kor Mantel, Sam Vroling en andere spelers van De Valken, was het in de 12e minuut raak aan de andere kant van het veld. Sam Vroling (De Valken) was net te laat en Roa Groot (De Valken) had het nakijken. Toen Barry Rageh onder goedkeurende blik van Tommy de Weerd (Always Forward uithaalde. 1-0. Doelman Loek Groot had het nakijken. Niels Timmer Vond het een rommeldoelpunt en gaf de schuld aan het niet goed verdedigen van zijn team.

Daarna wel veel schoten op beide doelen. Waar zowel Loek Groot en Luuk Weel hun doel goed verdedigden. De Valken was de bovenliggende partij. Jammer was het dat Kor Mantel uit moest vallen met een pijnlijke knie. Hij is een dragende speler van De Valken. Toch kreeg zijn ploeg verschillende gevaarlijke kansen. “Het is”, zo zei Niels Timmer na afloop tegen ons, “moeilijk voetballen op dit knollenveld”.

Tekst loopt door onder de foto

Foto: Bert Putters

In de 40e minuut was het bijna raak voor Chiel Besseling. Hij had Luuk Weel (Always Forward) al verslagen. Op de doellijn stond echter Ferris Inyamah die zijn doelman te hulp schoot. Weg 1-1 voor de ploeg van René Bierdrager. Vlak voor rust was het wel raak. Door goed aangeven van Sam Vroling schoot invaller Niels Timmer keihard raak. 1-1. Hij was in 28e minuut in het veld gekomen voor Joris Molenaar die enigszins tegenviel. Omdat Niels de hele week ziek was geweest stond hij niet in de basis.

Na rust weer een aanvallend De Valken, maar het gevaarlijkste moment kwam toch op naam van Cemil Zaal. Zijn schot over grot afstand werd gekeerd door doelman Loek Groot en de lat. In de thuiswedstrijd scoorde deze speler van Always Forward wel Tegen De Valken. Always Forward, duidelijk gewend om op kustgras te spelen koos voor een handballinieverdediging. Barrie Rageh beaamde dit na afloop.

Tekst loopt door onder de foto

Foto: Bert Putters

Yotty (Papamedodias-red) zei ga maar vanuit de verdediging spelen. Die lange ballen van hun (De Valken-red) zijn te gevaarlijk. Schoten van o.a. Chiel Besseling en Jeromy Vreeker gingen net over of werden gekeerd door Luuk Weel van (Always Forward). Na een fout in de verdediging van Forward, door niet goed wegspelen van de bal schoot Rick Boon in de 67e minuut de 2-1 binnen. In de 77e minuut maakte Roa Groot een verdedigende fout en de goed leidende scheidsrechter Jos Raven wees onverbiddelijk naar de stip. Barry Rageh mocht het vonnis voltrekken en zijn schot verdween in de linkerhoek. Loek Groot lag wel in de goede hoek maar kon de bal net niet keren. 2-2.

De valken ging card blank spelen, maar tot doelpunten kwam het niet meer. Always Forward was duidelijk tevreden met 1 punt en gingen er niet meer voor. “Voor ons rest de 3e periode of de vierde plaats”, besloot Niels Timmer tegen ons. “Wij zijn tevreden met de 2e periode en staan nog steeds 6 punten los van de rest”, glunderde Barry Rageh.

t Kor Mantel uit moest vallen met een pijnlijke knie. Hij is een dragende speler van De Valken. Toch kreeg zijn ploeg verschillende gevaarlijke kansen. “Het is”, zo zei Niels Timmer na afloop tegen ons, “moeilijk voetballen op dit knollenveld”.

In de 40e minuut was het bijna raak voor Chiel Besseling. Hij had Luuk Weel (Always Forward) al verslagen. Op de doellijn stond echter Ferris Inyamah die zijn doelman te hulp schoot. Weg 1-1 voor de ploeg van René Bierdrager. Vlak voor rust was het wel raak. Door goed aangeven van Sam Vroling schoot invaller Niels Timmer keihard raak. 1-1. Hij was in 28e minuut in het veld gekomen voor Joris Molenaar die enigszins tegenviel. Omdat Niels de hele week ziek was geweest stond hij niet in de basis.

Na rust weer een aanvallend De Valken, maar het gevaarlijkste moment kwam toch op naam van Cemil Zaal. Zijn schot over grot afstand werd gekeerd door doelman Loek Groot en de lat. In de thuiswedstrijd scoorde deze speler van Always Forward wel Tegen De Valken. Always Forward, duidelijk gewend om op kustgras te spelen koos voor een handballinieverdediging. Barrie Rageh beaamde dit na afloop.

Yotty (Papamedodias-red) zei ga maar vanuit de verdediging spelen. Die lange ballen van hun (De Valken-red) zijn te gevaarlijk. Schoten van o.a. Chiel Besseling en Jeromy Vreeker gingen net over of werden gekeerd door Luuk Weel van (Always Forward). Na een fout in de verdediging van Forward, door niet goed wegspelen van de bal schoot Rick Boon in de 67e minuut de 2-1 binnen. In de 77e minuut maakte Roa Groot een verdedigende fout en de goed leidende scheidsrechter Jos Raven wees onverbiddelijk naar de stip. Barry Rageh mocht het vonnis voltrekken en zijn schot verdween in de linkerhoek. Loek Groot lag wel in de goede hoek maar kon de bal net niet keren. 2-2.

De valken ging card blank spelen, maar tot doelpunten kwam het niet meer. Always Forward was duidelijk tevreden met 1 punt en gingen er niet meer voor. “Voor ons rest de 3e periode of de vierde plaats”, besloot Niels Timmer tegen ons. “Wij zijn tevreden met de 2e periode en staan nog steeds 6 punten los van de rest”, glunderde Barry Rageh.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?