WF Nieuws
Foto: Shutterstock

Wilde achtervolging Hoorn eindigt in de Noorderkerksteeg

HOORN – Agenten zagen woensdagavond een personenauto door het rode verkeerslicht rijden waarna zij besloten de persoon, een bekende van de politie, even aan de kant te zetten om te vragen waarom hij door rood reed.

De chauffeur dacht hier heel anders over en gaf volgas om aan de agenten te ontkomen. Hierop volgde een achtervolging met meerdere politiewagens tot in het centrum van Hoorn.  De achtervolging kwam tot een einde toen de bestuurder van de Ford Focus de Noorderkerksteeg in reed waar hij zichzelf klem reed. De man probeerde nog wel weg te rennen maar de agenten wisten hem al snel bij de kladden te grijpen en te overmeesteren, waarna hij naar het politiebureau is gebracht en is ingesloten.

Bij de achtervolging moesten andere weggebruikers als fietsers soms acrobatische toeren uit halen om niet geraakt te worden door de auto van de man.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?