WF Nieuws

Wanprestatie ADOS

HOORN – Het was bar en boos gistermiddag in de ADOS-hal in Hoorn want de hoofdmacht van de vereniging bakte er maar weinig van tegen Viking uit Wijk bij Duurstede. Vooral in de eerste helft was het korfbalspel van ADOS bedroevend waarmee de basis werd gelegd voor al weer de achtste verliespartij van dit zaalseizoen, 11-17.  

Dat het een lastig seizoen zou worden was vooraf wel bekend na het wegvallen van enkele sterkhouders maar je mag als hondstrouwe supporter wel enigszins verwachten dat de ploeg zijn schouders eronder zet. Inmiddels is het uur van de waarheid aangekomen en zullen er in de resterende speelronden punten gepakt moeten worden om niet te degraderen uit de tweede klasse.

Ondanks deze wetenschap was de start van de Hoornaren slecht en werd er plichtmatig gespeeld. Niet verwonderlijk was dan ook dat er pas na acht minuten door ADOS werd gescoord. Viking, hoger geklasseerd, was voortvarender van start gegaan en wist, mede door het bedroevende spel van ADOS, makkelijk uit te lopen naar een 3-10 ruststand.

Na de pauze herstelde ADOS zich maar de opgelopen schade was eenvoudig gezegd te groot. Even leek er nog wat mogelijk te zijn toen ADOS de 9-14 liet aanteken maar Viking gaf de wedstrijd niet meer uit handen en won met 11-17.

Na afloop sprak onze verslaggever met Joey Dupuy van ADOS en trainer/coach Pieter Schaap.


Reageer op dit onderwerp