WF Nieuws
Adobe Stockphoto

Burgemeester Hoorn sluit drugswoning Zuiderkruisstraat

HOORN – Burgemeester Nieuwenburg heeft op 2 maart 2020 een drugswoning aan de Zuiderkruisstraat in Hoorn gesloten voor een maand. In de woning is een handelshoeveelheid hennep aangetroffen. De woning is verzegeld en omwonenden zijn geïnformeerd over de sluiting.

Hennepplantage aangetroffen

Op 24 december 2019 werd door de politie in de woning hennep gevonden. Er werd een handelshoeveelheid drugs in de vorm van henneptoppen aangetroffen. En daarbij ook toebehoren voor het kweken van drugs.

Damoclesbeleid

De sluiting is gebeurd op grond van de Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid. Met de sluiting wordt de bekendheid van de woning als drugpand doorbroken en de openbare orde hersteld.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?