WF Nieuws
Foto aangeleverd

Drechterland zoekt mensen voor klankbordgroep woningbouw Venhuizen

VENHUIZEN – Op het terrein van het voormalige gemeentehuis in Venhuizen komen woningen. Voor de inrichting van het terrein zoekt Drechterland mensen die willen meedenken in een klankbordgroep.
Woningbouwplan gemeentehuis

De gemeenteraad heeft een programma van eisen voor de gemeentehuislocatie vastgesteld. Daarin staan de uitgangspunten voor de ontwikkeling van dit gebied. De volgend stap is het maken van een stedenbouwkundig plan voor de inrichting van het terrein; waar komen woningen, openbaar groen, wegen. Daarbij betrekken we graag de inwoners van Venhuizen en Hem.

Klankbordgroep

Voor de klankbordgroep Gemeentehuislocatie zoeken wij inwoners die een afspiegeling zijn van de gemeenschap Venhuizen-Hem. We zien graag jonge en oudere mensen die verspreid wonen over Venhuizen-Hem, mensen die zich vertegenwoordigd voelen door een achterban en ook tijd hebben zo’n 3 keer met ons om tafel te gaan.

Naast inwoners bestaat de klankbordgroep uit de allianties Centrumplan Venhuizen, Jongerenhuisvesting en Wonen voor ouderen en een aantal andere belanghebbenden.

Aanmelden

Bent u enthousiast en wilt u graag meedenken? Meld u dan vóór 6 maart aan via www.drechterland.nl/klankbordgroep.

Informatie

Meer informatie over het programma van eisen en de ontwikkeling van de gemeentehuislocatie vindt u op Centrumplan Venhuizen.


Reageer op dit onderwerp