WF Nieuws

Regen en veel wind bij Always Forward tegen St.George

HOORN – In het begin van de wedstrijd tussen Always Forward en St. George leek het een gelijk opgaande wedstrijd te worden. Veel wind zorgde namelijk al gelijk voor hachelijke momenten voor het doel van doelman Luuk Weel. Omdat de hoekschoppen rare curves hadden.

Bij de eerste hoekschop mocht de ploeg uit Hoorn van geluk spreken dat St. George niet gelijk op 0-1 kwam. De bal belande op de lat en buiten bereik van doelman Luuk Weel. Het aantal hoekschoppen steeg naar maar liefst 5 voor St George in enkele minuten tegen slechts 1 voor Always Forward. Echter tegen alle verwachtingen in ging Tommy de Weerd in de 17e minuut goed door en kon Ceril Zaal een hoek uitzoeken. 1-0. Enkele minuten later werd, dachten wij, aan een 2-0. Dit doelpunt werd door de goed leidende scheidsrechter leo Lenting uit IJmuiden afgekeurd voor buitenspel.

Tekst loopt door onder de foto

Foto: Bert Putters

Opnieuw waren er kansen voor de ploeg uit Spierdijk door o.a. Jari Dignum en ook Peter Groot. Maar zij troffen of geen doel of werden de schoten onschadelijk gemaakt door de goed keepende Luuk Weel. Na rust had Always Forward het voordeel van de wind. De dieptepasses waren in eerste instantie niet op maat. Later wel en daar maakte Tommy de Weerd goed gebruik van en scoorde 2-0.

Even later was het opnieuw raak, maar nu voor captain Barry Rageh en opnieuw tastte iedereen mis en kreeg Always Forward loon na werken. 3-0. Even leek het erop of St. George terug knokte tegen de wind in, maar opnieuw stond Luuk Weel zijn mannetje.

Tekst loopt door onder de foto

Foto: Bert Putters

Het was Barry Rageh die aan alle illusies van St. George een einde maakte en keihard met de wind in zijn rug zijn 2e doelpunt maakte.4-0. Deze middag werd de draak uit de legende niet door Sint George gedood. Even leek het erop dat Barry Rageh een hattrick scoorde, maar in de 88e minuut schoot hij net naast de andere kant van de paal.

“Ik had hem over moeten spelen”, zei hij na afloop. Alway Forward gaat nu fier aan kop in de 4e klasse C. 36 punten uit 14 wedstrijden.

Na afloop spraken wij met Nick Laan de aanvoerder van St George.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?