WF Nieuws

Foto: Weirdy Productions

Alles dat rest is een zeer verdrietige aanblik van verwrongen staal en rookwolken

ZWAAG – Zwaar aangeslagen en met veel ongeloof zag Gerry Janssen, oprichter van Moso Bamboo International BV, hoe zijn levenswerk afgelopen vrijdagavond ten prooi viel aan de vlammen en de harde wind.

Janssen begon eind 2015 het avontuur op het Zevenhuis en was twee jaar lang het enige bedrijf op het bedrijventerrein. Janssen zegt in een reactie dat hij niet weet wat de brand heeft veroorzaakt en dat maandag gaat worden gekeken hoe verder moet worden gegaan.

Tekst loopt door onder de foto

Foto: Weirdy Productions

Moso Bamboo is Europa’s grootste leverancier van bamboe producten, en ook het bedrijfspand bestond voor een groot deel uit bamboe.

Het nablussen gaat waarschijnlijk nog het hele weekend duren.
Reageer op dit onderwerp