WF Nieuws

Adobe Stockphoto

Hennepkwekerij aangetroffen in pand aan de Aambeeld in Medemblik

MEDEMBLIK – Op 12 februari 2020 zijn integrale controles uitgevoerd in samenwerking met de Politie, Veiligheidsregio en Omgevingsdienst. In een unit op het Aambeeld in Medemblik is een hennepkwekerij aangetroffen.

Onder de begane grond was een ruimte gerealiseerd voor het kweken van hennepplanten. Tijdens de controle zijn 50 hennepplanten aangetroffen, maar de ruimte was ingericht voor een zeer grote kwekerij. De hennepkwekerij is ontmanteld.

Naar aanleiding van de aangetroffen kwekerij is de burgemeester voornemens bestuurlijke maatregelen te treffen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@wfnieuws.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp