Geen noot kunnen lezen? Bij het Andijks Gemengd Koor bent u welkom

ANDIJK – Het Andijks Gemend Koor, met leden uit heel Westfriesland, nodigt iedereen uit die zin in heeft om gezellig mee te doen. Noten lezen hoeft niet. Naast de jaarlijkse Volkorendag zijn er regelmatig allerlei activiteiten waar zij aan meedoen, zoals het Mozart concert in Het Octaaf in Hoorn vorig jaar.

Zo zingen ze samen met muziekvereniging Sursum Corda op 1 mei in ‘t  Dorpshuis Centrum, in het kader van Andijk viert de vrijheid. Op 7-11-2020 geven zij een Winterconcert in Cultura, samen accordeonvereniging Con Zelo. En voor Hemelvaartsdag volgend jaar staat een concert gepland in Cultura samen met het koor Egelsheim uit Limburg.

Het repertoire is heel divers: klassiek, volksliedjes in allerlei talen, maar ook musicalnummers en Nederlands. Leden kunnen zelf ook nummers inbrengen.

De dirigent is Margreet Drijver en Edwin Hinfelaar de pianist.  Ze repeteren op maandagavond in Cultura om 20.00 uur. Dus kom gerust eens luisteren en meedoen, je eerste kopje koffie of thee is gratis. Bovendien hoef je de eerste maand niet te betalen. meerijden met elkaar is mogelijk.

Ook op projectbasis met u dus meer dan welkom. Meer info op www.andijksgemengdkoor.nl

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.