WF Nieuws
De Didi winkel in Hoorn

Kledingwinkel Didi Hoorn sluit definitief de deuren

HOORN – Na het faillissement van Didi was er nog hoop op een doorstart voor de 81 winkels waaronder die in Hoorn. Maar de hoop is definitief vervlogen laat curator Marc le Belle weten en gaan alle 81 winkels volgende week dicht en staan alle 350 personeelsleden op straat.

Er is met diverse partijen door de curator onderhandeld maar de gesprekspartners hadden enkel interesse in het uitverkopen van de voorraden en niet tegen overname van de winkels.

De winkels gaan vanaf volgende week maandag in fases de deuren sluiten, de aankomende dagen zal er geprobeerd worden nog zoveel mogelijk kleding te verkopen door de kortingen verder omhoog te brengen.  De curator zegt over de uitverkoop dat het opvallend druk is nu er ineens grote kortingen worden gegeven. Dan komen de klanten dus wel.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?