WF Nieuws

Politie houdt verdachte steekincident Hoorn aan, vrouw gewond naar ziekenhuis

HOORN – De politie van Hoorn heeft zondag een verdachte van een mogelijke steekincident in een woning aan de Spinner in Hoorn aangehouden. Bij dit incident is een vrouw gewond geraakt, zij is naar het ziekenhuis in Hoorn gebracht voor onderzoek. Hoe het nu met de vrouw is, is niet duidelijk.

Er volgde vrijwel direct een oproep van Burgernet waarin werd opgeroepen om uit te kijken naar een slanke blanke man van rond de 30. Na 1.5 uur kwam de politie met het bericht dat de mogelijke verdachte was aangehouden en was ingesloten op het bureau in Hoorn voor verdere ondervraging.

Bij de aanhouding werd gebruik gemaakt van een politiehond, de aanhouding zelf verliep zonder geweld. Het onderzoek naar het steekincident loopt nog, de politie hoopt in de loop van de dag met meer informatie naar buiten te kunnen komen.
Reageer op dit onderwerp