WF Nieuws

IRONMAN Westfriesland zoekt voor editie 2020 vrijwilligers

WESTFRIESLAND – Wil jij je steentje bijdragen aan het creëren van een onvergetelijke ervaring voor atleten, toeschouwers en vertegenwoordigers van de media? Dan is dit jouw kans!

Voor het IRONMAN Weekend Westfriesland (26 – 28 juni) zijn wij op zoek naar lokale evenementenregelaars. Hij of zij is bekend in één van de zeven gemeentes waar het parcours doorheen gaat. Dit zijn Koggenland, Enkhuizen, Medemblik, Stede Broec, Drechterland, Opmeer en Hoorn.

Ben je nog geen evenementenregelaar, maar lijkt het je wel leuk om je steentje bij te dragen aan dit fantastische evenement? Dan is dit je kans. Via een online verkeersexamen ben jij gecertificeerd om evenementenregelaar te zijn bij de IRONMAN Westfriesland. Het leuke is dat jouw vereniging met jouw inzet een bijdrage ontvangt voor de clubkas.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, informeer dan bij je vereniging. Laat je club contact opnemen met Esther Schoon via esther.schoon@extraleisure.nl.
Reageer op dit onderwerp